Vyhledávání

Kontakt

Knyk bez hranic
Knyk 45
Havlíčkův Brod
580 01

Kontakt: 702 005 065

knykbezhranic@seznam.cz

Knycká pětihodinovka - aneb potíme se pro slané 2021 (virtuální akce)

12.06.2021 00:00

Knycká pětihodinovka - aneb potíme se pro slané 2021 je charitativní akce, kdy v jeden čas, kdekoliv na světě, lidé svým pohybem pomáhají nemocným cystickou fibrózou. Tento rok to není závod, spíše charitativní výběh/procházka, kde jsou vítáni všichni bez rozdílu pohlaví, věku, národnosti, náboženského vyznání, sexuální orientace. Prostě ti, co chtějí pomáhat. 

 

Tentokrát se nesejdeme všichni v Knyku!, nebudou rozdělené kategorie, nebudeme si počítat kola, nepoklábosíme s další stovkou kámošů, neužijeme si tu bomba atmosféru ,,společenské,, akce, nebudou se vyhlašovat výsledky, ALE vyrazíme někam do přírody, protáhneme si těla, budeme myslet na to ,že pomáháme nemocným CF a užijeme si to spolu, i když každý zvlášť! Budeme rádi, když se s výsledky Vašeho snažení či fotkou pochlubíte na našem FB.

 

Tentokrát více než kdy jindy platí, že není důležité zvítězit, ale zúčastnit se!

 

Celý výtěžek z akce, bude věnován Klubu cystické fibrózy, z.s. - www.klubcf.cz , který peníze dále rozdělí potřebným.

Cystická fibróza je dědičné onemocnění, které je v dnešní době léčitelné, ale ne vyléčitelné. CF postihuje především dýchací a trávicí systém a narušuje funkci potních žláz. Nemocní mají až pětkrát slanější pot, proto se jim také říká,,slané děti,, Tito lidé mají život složitější, a proto jsme se rozhodli jim pomoci  nejen finančně, ale i zviditelněním této ne moc známé nemoci. Více o CF najdete na stránkách  www.klubcf.cz

Víte, že tak jak se cítíme my posledních pár týdnů (nošení roušek, časté mytí a dezinfekce rukou, nemožnost stýkat se s přáteli, minimální styk s lidmi v době epidemií, třeba i chřipkových, strach o své zdraví,.....) tak se nemocní CF cítí většinu svého života

 

KATEGORIE

Kategorie je tento rok pouze jedna, a to kategorie FRAJER! :oD

 

TRASA

A to je velká bomba! Trasu si tentokrát vybere každý sám. Kdekoliv v ČR - a vlastně proč jen v ČR - kdekoliv na světě. :o))

 

START A CÍL

Start je na startu a cíl je v cíli.  :oD

Začít a skončit můžete kdykoliv mezi 13:00 a 18:00 hodinou 12.6.2021. Je jedno jestli si dáte několikahodinový výběh, krásnou procházku nebo budete lítat doma po kuchyni, heslo zní: KAŽDÝ SÁM A PŘESTO SPOLEČNĚ!

 

STARTOVNÉ A REGISTRACE 

Startovné je 150 Kč/osoba. Kdo chce zaplatí samozřejmě více :oD  Zaplacením startovného na účet č: 2300237228/2010 jste automaticky přihlášeni. Další registrace není nutná.

Přímo při platbě startovného z Vašeho účtu do ZPRÁVY PRO PŘÍJEMCE: napište své jméno. Pokud platíte za více lidí, napište více jmen.

Do POZNÁMKY: můžete napsat kde při Knycké pětihodinovke budete.

 

Pokud si budete přát za Vaši sportovní pomoc DIPLOM, napište, prosím na johannova@klubcf.cz a my Vám ho po skončení akce rádi zašleme.

                 

Startovní listina - seznam dárců docs.google.com/document/d/19mUjsL99EUd6sSq3f9LLAGMg4Sd36q7x6uW6HdBSYak/edit?usp=sharing

Po připsání peněz na účet jste automaticky zaregistrováni. Žádné Vaše výsledky se tentokrát shromažďovat a vyhlašovat nebudou, za jejich sdílení na našem FB, ale budeme rádi :o)

 

TRIČKA,  BATOHY A JINÉ

Tríča ani jiné věci si tentokrát k registraci přiobjednat nemůžete, ale můžete kouknout na eshop Klubu cystické fibrózy eshop.klubcf.cz/ , kde si můžete pořídit nejen triko, ale i spoustu jiných věcí, kterými uděláte radost sobě nebo někomu blízkému. (Můj soukromý tip: Nadýchané pohádky :o))

 

SPONZORING

Chcete přispět víc než jen startovným? Ozvěte se, určitě něco vymyslíme! :o)

 

UPOZORNĚNÍ

Toto nejsou profesionálně organizované závody. V podstatě to vlastně tento rok nejsou vůbec závody, je to charitativní individuální výběh/procházka. 

Prosíme všechny o toleranci, ohleduplnost a dodržování veškerých nařízení vlády, které budou v době běhu platit. Doporučujeme sledovat, ono se to totiž dost mění :o)

Věříme, že si to společně, i když každý sám, užijeme!

 

novinky sledujte na našem Facebooku: https:fb.me/e/2h17LhQve

STARTOVNÉ A REGISTRACE 

Startovné  je 150  Kč/osobu. Kdo chce zaplatí samozřejmě více :oD  Zaplacením startovného na účet č: 2300237228/2010 jste automaticky přihlášeni. Další registrace není nutná.

Do ZPRÁVA PRO PŘÍJEMCE: napište své jméno. Pokud platíte za více lidí, napište více jmen.

Do POZNÁMKA: napište váš email, pokud chcete být zařazen do slosování o ceny.

Startovní listina - seznam dárců:docs.google.com/document/d/19mUjsL99EUd6sSq3f9LLAGMg4Sd36q7x6uW6HdBSYak/edit?usp=sharing